la Recepta del 15 (de març)

Ja quasi la tenim aquí altra vegada: aquest dijous serà dia 15 de nou, i tenim moltes ganes de veure quines receptes ens fareu arribar aquesta vegada.

La proposta de la Recepta del 15 d’aquest mes són les llenties, odiades per molts de petits, i també per alguns de grans, però creiem que poden donar molt més joc del que semblaria a priori.

Com sempre, per participar només cal que el dia 15 ens deixeu aquí un comentari amb l’enllaç de la vostra recepta, per poder així saber que heu participat en la convocatòria i incloure-us més fàcilment a l’índex. Si el dia 15 no us va bé ja sabeu que podeu publicar-ho abans o després, segons us vagi millor a cadascú, el més important és que ens aviseu que heu participat!

I si sou lectors sense bloc però teniu ganes de participar a la Recepta del 15, ens podeu enviar un correu electrònic a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la recepta i alguna foto, i nosaltres ens encarregarem de publicar-la al nostre perfil de Facebook i posar-la a l’índex amb tota la resta de participants!

El dia 20, com de costum, anunciarem l’ingredient pel mes que ve.

Si teniu qualsevol dubte sobre el funcionament de la Recepta del 15, podeu mirar de resoldre’l llegint l’apartat “Com funciona?”.

Moltes gràcies a tots per seguir-nos mes a mes!

···

26 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de març)

  1. conxita diu:

    Tens raó, tant que jo havia odiat les llenties de petita i ara tant que m’agraden i en mengo al menys un cop per setmana.
    Ja tinc la recepta preparada, només cal esperar fins el dijous. I també tinc moltes ganes de veure totes les idees que surtiran.
    Petons
    Conxita

    M'agrada

  2. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Anem maquinant…anem pensant…anem anem… uf, aquest cop és un repte important!!, sempre les he menjades si fa o no fa de la mateixa manera!… Bé, imaginació al poder!, a reveure macos!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.