Un mes més us portem la nostra participació al repte de “Memòries d’una cuinera”, que aquest novembre ens ha proposat fer magdalenes.
Després d’haver descobert la barreja d’espècies d’speculoos l’any passat, i haver-ne fet galetes i pastissets, i després d’haver estat a Bèlgica aquest estiu, ens hi tornem a posar amb aquestes espècies que tant i tant ens encanten!
A més a més de les speculoos també hi hem posat poma, que dona una textura molt suau a les magdalenes i les fa encara més bones
Ja sabeu que si voleu participar a “Memòries d’una cuinera”, i enviar-los una recepta de magdalenes, teniu temps fins al dia 28 de novembre.
Ingredients
– 1 iogurt grec
– 150 g de farina blanca
– 200 g de farina integral
– 200 g de sucre morè
– 75 ml d’oli d’oliva
– 1 sobre de llevat Royal
– 75 ml de llet
– 3 ous
– 1 poma
– Una cullerada d’espècies speculoos
– Flocs de civada
Preparació
Escalfem el forn a 180ºC mentre preparem les magdalenes.
Mesclem en un bol els ous, el sucre, el iogurt, l’oli, la farina, el llevat i les espècies, fins obtenir una massa homogènia. Tot seguit hi afegim la llet i la incorporem bé.
Pelem i tallem la poma a daus petits i els afegim a la barreja.
Omplim els motlles deixant un marge d’un centímetre i ho acabem amb un polsim de sucre morè i uns quants flocs de civada.
Enfornem les magdalenes entre 20 i 25 minuts, fins que al punxar-les surtin seques.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Madalenes i poma, això ho hem de provar! Gràcies!!
M'agradaM'agrada
Hola guapos!! quines magdalenes més bones no?? m’encanten amb poma!! El que em té ben intrigada és l’speculoos, al final l’hauré de tastar eh??
Petonets!!
M'agradaM'agrada
Aquestes magdalenes les he de probar, amb farina integral i espècies de speculoos, estic segura que m’agradaran molt molt molt.
Deliciosa la vostra proposta, com sempre!
Petonets,
palmira
M'agradaM'agrada
Les hauré de provar!!! Tenen molt bona presència.
Molt bona setmana, guapus!
M'agradaM'agrada
Uhmmm!!! Delicioses!!
M'agradaM'agrada
Em feu entrar ganes de tastar el speculoos!
Marta
M'agradaM'agrada
M’encanten les galetes speculoos, aixi que em puc imaginar el gust… Delicios!! Petons!
M'agradaM'agrada
Jo tampoc he fet servir mai l’speculoos…tindré que acostar-me a la Bordeta…jajaja
Petonets guapos…
M'agradaM'agrada
molt bona proposta aquestes magdalenes!! la barreja d’espècies amb la poma ha de quedar fantàstica!
M'agradaM'agrada
m’encanta la pinta de rustiques que tenen!! la poma li ha de donar un gustet molt bo! petons
M'agradaM'agrada
Unes magdalenes molt gustoses i sanes. S’hauran de provar!
M'agradaM'agrada
Encara tinc que provar la berreja aquesta d’speculos, d’aquest any no pasa… Com m’agradaria menjar-ne una o dos d’aquestes magdalenes, us han quedat fantàstiques! Petons
M'agradaM'agrada
Que delicioses aquestes magdalenes, jo m’en menjaria una per esmorzar, ara mateix!
petonets
M'agradaM'agrada
Perquè estic tardant tant a tastar l’speculoos? Mira que estic intrigada!!!!!
Boníssimes com no podia ser d’una altra manera.
Petons i moltíssimes gràcies per participar.
M'agradaM'agrada
Aquí una altra que no ha tastat mai això`del speculoos!
Que bé haguessin anat aquestes magdalenes pel camí a la furgo! :P
La poma m’encanta tant en magdalenes com en pastissos amoroseix tant la massa! Petons Sandrix!
Nuni
http://cuinetes.bloks.cat
M'agradaM'agrada
No sóc gaire d´espècies però a vosaltres no us podien faltar magdalenes amb elles. Què més us falta de fer amb espècies??
M'agradaM'agrada
Estupendas.
Mira que me gusta la manzana así tratada….
Besos.
M'agradaM'agrada
Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Que bones!!! M’encanta la barreja d’espècies!
M'agradaM'agrada
fantasticas y con manzana y estas especias gana en sabor
M'agradaM'agrada
Una combinació molt encertada i gustosa!
Ara mateix us n’agafaria un parell per esmorzar ;)
M'agradaM'agrada
Guapos, qué ricas magdalenas con especias y manzana, un clásico que no puede faltar en las tardes de frío, con un buen cafe con leche y ya soy feliz! un beso
M'agradaM'agrada
avui crec que m’anirien molt bé unes quantes magdalenes per passar la tarda! jajajajja. una barreja genial. gràcies guapos per participar. molts petonets
M'agradaM'agrada
avui m´ha donat per fer mes magdalenes, aquestes també m´agraden. petons
M'agradaM'agrada
Quines magdalenetes… fan venir ganes de preparar una bona tasseta de llet i anar fent… Un petonet!
M'agradaM'agrada
Unes magdalenes d’allò més. La poma ho fa tot tant bo, amb una textura especial. Em sento orfe del 15…
Nani
M'agradaM'agrada
Ummmm, quina bona pinta que fan aquestes magdalenes. Llàstima que encara no les tinguéssiu dijous passat. La veritat és que m’agradaria molt aquesta combinació de sabors. Com sempre, tot un encert.
M'agradaM'agrada
Vaya pedazo de madalenas, bien sabrosonas con las especias y bien jugosas con la manzana.
Besos
M'agradaM'agrada
Que ricura…yo he tenido que salir fuera este mes…y no llego :(
Besos.
M'agradaM'agrada
Flocs de civada, sucre moè, farina integral… aquesta recepta l’he de probar! Gracies.
M'agradaM'agrada
Arrivo molt tard per participar, però us seguiré la pista…
Us invito a participar en un event fotografic:
Salutacions
Jorge R.
http://www.pocohecho.org
M'agradaM'agrada