Els rul·los de la Fletcher II
Sí, tornen a atacar de nou, són “les 4 fantàstiques” blocaires, les “Rul·los de la Fletcher” que li han tornat a pispar la lupa a Sherlock Holmes per investigar allà on faci falta, i treure l’entrellat de tot plegat.
Aquesta vegada els ha donat per remenar entre sang, plata, alls, i creus. Sí, sí, penseu bé: vampirs! Des del Dràcula de Bram Stoker, les interpretacions de Bela Lugosi o Gary Oldman, passant per l’Edward Cullen i la colla de True Blood, sembla que els vampirs fa dècades que ens acompanyen.
I les nenes no ho acaben de veure clar, els fa por que n’hi hagi algun d’infiltrat per la gastrosfera. Així que, estaca en mà, han començat a passejar-se per tots els blocs a veure si identifiquen algú sospitós. Estigueu alerta, que la Sandra, la Judith (El món de Juju), la Moni (Coses de Llàbiro) i la Paula (Bon Tiberi) us estan vigilant!!
De moment totes 4 han decidit publicar avui una “recepta vampírica”, i a partir d’aquí començar a veure si alguns blocaires eviten acostar-se gaire i així poden anar prenent nota…
Nosaltres us portem un fantàstic ajoblanco que segur que mantindrà els vampirs ben allunyats. En aquest cas, però, hem substituït l’ametlla per pinyons, i el resultat és sorprenent!.
Ingredients (10 pers.)
– 125 g de pinyons crus
– 1 gra d’all
– 100 ml d’oli d’oliva
– La molla d’una bona llesca de pa
– Un raig de vinagre de vi blanc
– 3/4 de l d’aigua mineral freda
– Un polsim de sal
– Grans de raïm per acompanyar
– Llet
Preparació
Posem en un recipient adequat per a triturar els pinyons, junt amb el gra d’all pelat, l’oli d’oliva, la molla de pa remullada en llet, un polsim de sal i un raig de vinagre.
Ho triturem tot amb la batedora elèctrica fins que quedi ben fi, i hi anem incorporant a poc a poc l’aigua de manera que es vagi lligant i emulsionant amb la barreja.
Quedarà un liquid blanquinós, el qual colarem i rectificarem de sal i vinagre. El deixarem a la nevera refredant-se fins al moment de servir.
Ho servirem en gotets, coronant-ho amb mig gra de raïm a sobre.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
jajajajajjaja, la foto és fantàstica nois!!!! m’ha encantat, com no! i heu estat els únics que heu fet una recepta per espantar als vampirs!!!! al final les altres rul·leres els volem convidar! ;P molts petonets bonics del meu cor!!!!
M'agradaM'agrada
Jajajajajajj!!! si és que sou la repera!! com m’agraden els rulos de la flecher!! i aquest ajoblanco que ens porteu….super vampíric…l’atrezzo i la posada en escena és brillant!!!
Molts petonets i bon cap de setmana!!
M'agradaM'agrada
Aix, com he patit!!!!!!!!!!!!!!!!
A mi també m’ha agradat molt la foto, ja la podeu enviar a Camden que als gótics els hi encantarà! ja,ja,ja
El ajoblanco m’agrada molt, tastaré el vostre.
Molts petonets i a descansar!!!
M'agradaM'agrada
Ja estàvem patint, no sabíem si us havia atacat algun vampir!!!
Com diu la Judith, sou els únics que els heu espantat!!
Les fotos m’encanten. Són tan, tan…no sé com dir-ho, tan vampíriques!!!!
Petons!
M'agradaM'agrada
Comença a fer una mica de por entrar al vostre bloc… la foto d’avui convida a una nit de terror i cinema… Si de cas, molt ràpidament, no fós cas, pendre nota de l’ajoblanco que fa temps volia fer…apa, a reveure…o no…
M'agradaM'agrada
Bueno…bueno con estas recetas pura delicia!! Me ha gustado mucho…tengo que hacerla :D
Besiños.
M'agradaM'agrada
si, si me quedo con la tuya, que yo con los vampiros no puedo… son mi pesadilla más recurrente.
Te quedó genial.
Mil besos, buen finde.
M'agradaM'agrada
La foto amb els alls és bonissima! aquesta crema ha d’estar impresionant amb el gust a pinyons!! uufff se’m fa la boca aigua només pensar-hi!!! petons
M'agradaM'agrada
La foto és una canya! així com la idea de canviar l’ametlla per pinyons i d’acompanyar-lo amb raïm. Nosaltres aquest cap de setmana enlloc de caçar vampirs caçarem ovnis… però intentarem recuperar el bloc aviat!!
M'agradaM'agrada
No sé perquè m’ha sortit aquest perfil… la son…
era jo!
M'agradaM'agrada
Amb aquesta ajoblanco hom s´immunitza per una temporada…je, je, je. O sigui que senyors vampirs amb el còctel dels Fogons de la Bordeta no teniu res a fer!
M'agradaM'agrada
Sandra, me encantan los rulos de la Fletcher, ajajjaja. Os ha quedado unas fotos de asustar ( a los vampiros, claro).
Me encanta este ajoblanco…. voy corriendo a ver a las otras 4 rulos.
Besos
M'agradaM'agrada
El ajo blanco es un plato que DEBO tomar antes de que se acabe el verano!! Segura me encantará y luego no podré evitar de beberlo jaja
Muchos besos!
M'agradaM'agrada
No he provat mai l’ajoblanco, pensava que es feia amb ametlles. Ha d’estar molt bo, ben fresquet! Segur que vau espantar els vampirs… la foto molt xula!! petó
M'agradaM'agrada
Yo desde luego no pienso salir corriendo. Es más, me voy a quedar aquí pegada por si alguien, vampiro o no, se apiada de mí y me da a probar esa delicia. Me encanta.
Besos
M'agradaM'agrada
Ostres, m’encanta perquè li heu sabut donar un toc ben vampiresc a la composició de la foto!! :-) Genial! I l’ajoblanco també ideal per espantar els vampirs. ;) jeje
Petons!
M'agradaM'agrada
Què bo! Avui m’ehu fet riure!! Molt bona idea, aquesta recepta per espantar-los, em sembla genial. I la posada en escena…. fa por de veritat!!
Petons i bon cap de setmana
M'agradaM'agrada
Dons jo no he provat mai ajoblanco.Sera questio d’animar-me a fer-ne…
les fotos son una passada!!!!
Petonets.
M'agradaM'agrada
L’attrezzo de la foto és genial. Llàstima que no m’agradi l’all, perquè té una pinta deliciosa. Ara no creguis que perquè no m’agrada l’all sóc un vampi, val? O potser sí?
Una abraçada i bon cap de setmana!
M'agradaM'agrada
Segur que amb aquets rul-los tindràs a tots els vampirs al voltant del teu bloc, intentant menjar-se’ls
Molts petons
M'agradaM'agrada
m’ha costat mooolt entrar a veure aquesta recepta, serà que sóc una vampira?? El ajoblanco mai l’he provat perque bufff es una llarga historia, resumint: un company de feina del David portava per esmorzar cada dia una botella d’aigua fontvella plena d’ajoblanco, el David m’ho explicava i a mi em feia molta angunia….Ara que veig aquest gotet i aquesta presentació no em faria res probar-ho!! Si es veritat allò que diuen que el menjar entra per els ulls!!! I amb vosaltres m’en menjaria dos gotets d’ajoblanco!!! Quina presentació Felicitaaats!!!Me piro vampiro!!
M'agradaM'agrada
muy buena la foto autentica de peli de vampiros je,je me ha gustado este ajoblanco
una abraçada
miquel
M'agradaM'agrada
els rulos de la fletxer estan donant molt de si! particularment, aquest ajoblanco m’encanta, és una crema que sempre m’ha agradat i encara no he fet mai, a veure si ara m’animo.
M'agradaM'agrada
Que bé us ho passeu!!!! una entrada divertida i amb una recepta deliciosa. Quin bon canvi l´ametlla per pinyons!!! uhmmmmmmmm!!! Que bó i fresquet. Una abraçada i bon finde.
M'agradaM'agrada
Ualaaaa jajaja però quina passada d´escenari heu montat per aquesta recepta tan vampírica!!! deliciosa idea utilitzar pinyons en lloc d´ametlles…petonets
M'agradaM'agrada
Quina recepta “vampírica” tan bona! I les fotos precioses i molt ben aconseguides.
M'agradaM'agrada
Quina foto!!!! Donar por només veure-la, sembla que d’un moment a un altre apareixerà el Dràcula per aquí.
He de tastar aquest ajoblanco!
Un petonet,
Esther
M'agradaM'agrada
jajajajajajaj qué bueno!! Me encanta la foto, impresionante, para espantar a todos los vampiros del mundo mundial, no se te va a acercar ni uno!! jajaja me encanta vuestro sentido del humor, chicas de los rulos!
M'agradaM'agrada