Torradeta de ceps

Torradetes de ceps i ceba caramel·litzada

Una mica justos de temps entre tanta festa nadalenca, aquí us portem el nostre granet de sorra pel Memòries d’una cuinera” d’aquest desembre: els canapès.

La nostra proposta és una torradeta amb ceps, ceba caramel·litzada, mostassa de tòfona i pipes garapinyades.

Per Sant Esteve la Sandra va preparar-la afegint-hi foie gras micuit, i sembla ser que va triomfar!

Avui a més a més volem aprofitar per presentar-vos l’emancipació d'”Els fogons de la Isabel“, que s’estrena amb un bloc propi a http://elsfogonsdelaisabel.wordpress.com/ Ha estat una petita sorpresa de Nadal per la Isabel, que una vegada passat l’ensurt segur que l’anima a posar-s’hi pel seu compte! Molts ànims i endavant!!

Ingredients

– Torradetes de panses

– Ceps congelats

– Ceba

– Vinagre de Mòdena amb vainilla

– Mostassa de tòfona

– Pipes garapinyades

Preparació

Courem la ceba tallada en juliana amb una mica d’oli i sal, i deixarem que s’estovi. HI afegirem un raig de vinagre de Mòdena (el nostre era amb vainilla), i esperarem fins que redueixi del tot. Reservarem.

Continuarem tallant els ceps a làmines i coent-los en una paella ben calenta amb un raig d’oli i sal, fins que es daurin per les dues bandes.

Prepararem les torradetes untant-les amb mostassa (la nostra era de tòfona, però podeu fer servir la que més us agradi), posant-hi una culleradeta de ceba caramel·litzada, una làmina de cep a sobre, i acabant amb unes pipes garapinyades.

Bon profit, i bona cuina!

Torradetes de ceps i ceba caramel·litzada

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Pintxos de brandada

Torradetes caprese

Ciabatta caprese

33 pensaments sobre “Torradeta de ceps

  1. Bet diu:

    Nois, que em feu agafar molta i molta gana!! mare meva quina combinació d’ingredients més deliciosa… Això de tenir ceps congelats va molt bé oi? i la torradeta de panses?? mmm que bona!!!
    Petons guapos, i que vagi molt bé el cap d’any!

    M'agrada

  2. abril diu:

    Ja he vist aquest nadal la col.lecció de plats de disseny uqe heu fet!!! Quina feinada! aquest aperitiu em sembla fantàstic, el sabor dels ceps és tan exquisit!!!! i deu ligar fantàsticament amb la ceba caramelitzada.
    Feliç entrada d’any pels dos!
    Un petò!

    M'agrada

  3. IDania diu:

    Me encanta!!! Me llevo la receta!
    Quiero desearos una fantástica salida y entrada de año y que en el 2013 se cumplan todos vuestros deseos y que continuemos visitándonos y compartiendo recetas y retos!!!
    Bon Nadal!!
    Petons,
    IDania

    M'agrada

  4. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    CARAM NOIS, QUIN CANAPÈ!, ja me’n podríeu apropar un no…que sóc molt aprop!… com sempre, el vostre toc de sorpresa a les receptes no té final!!!, UNA ABRAÇADA I MOLT PERÒ QUE MOLT FELIÇ 2013 PLE D’EMOCIONS I I.LUSIONS!

    M'agrada

  5. carmegc diu:

    M’encanta aquesta torradeta, ara que amb foie segur que estava sensacional.
    Felicitats a l’Isabel pel seu bloc, ànims per seguir publicant!!!
    Us desitjo que passeu unes bones festes i que el 2013 sigui ple d’alegria.
    Un petonàs

    M'agrada

  6. nee* diu:

    mmm jo en vull, però per mi sense ceba jejee :P, enserio ha d’estar bonínssim i te una pinta… irresistible i això que sempre he vist els canapés com algo antiquat i mantegós que posaven als casament fa mil anys jajaja. Espero que l’any nou es porti molt bé amb vosaltres!!!

    Petonets!!

    M'agrada

  7. Anònim diu:

    quina torradeta tant maca!!!! m’encanta nois, com sempre. Moltíssimes gràcies per participar i molt bon any!!!! ;) petonets

    M'agrada

  8. Jordi diu:

    Sí, sí, siiiiiiiiii!!!! estem esperant amb candeletes un bon àpat a la terrasseta i farem servir el bloc com a carta…hahahaha
    Aquesta torrada cau fijoooo
    #yoyaseloquemepido

    Vaja cracks esteu fets…. Petons

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.