Pintxos de brandada per a la Judith

Ostres! Un altre aniversari? És molt prolífic el mes de setembre!

Avui fa anys la Judith d’“El món de Juju“, moltes felicitats rul·lera!!! 

I no la felicitem només des d’aquí, ja veureu com la Laura de “Coure coulants”, la Moni de “Coses de Llàbiro“ i la Paula de “Bon Tiberi”, també li han dedicat una recepta!

Qui no coneix a la Judith i a la família Bolet? Són encantadors i divertits, a la Bordeta ens els estimem molt i ens agrada anar a fer caipirinhes amb ells (per cert, ja va tocant, no?). I com que ella és la blocaire més glamourosa de la xarxa i gaudeix moltíssim tapejant, hem decidit dedicar-li uns pintxos amb molt d’estil i ben llampants.

Per la nostra part li hem preparat aquestes torradetes amb brandada de bacallà, acompanyada de figues (que molt amablement ens van enviar de la Tavella, un projecte del que us parlarem properament), alfàbrega, sal d’olives negres i llimona! Creieu que li agradarà? Nosaltres estem quasi convençuts de que sí, només us direm que hem fet servir la seva recepta de brandada…!

Que passis un dia fantàstic, deixa’t mimar molt, bufa ben fort les espelmes…i demana un desig! Per molts anys!!

Ingredients

Per a la brandada:

– 2 patates

– 150 g de bacallà esqueixat

– 75 ml de nata líquida

– Mitja ceba

– Oli i sal

Per als pintxos

– Torradetes de pa

– Figues

– Ratlladura de llimona

– Flors d’alfàbrega

– Flor de sal d’olives negres

– Oli d’oliva verge extra

Preparació

Per a la brandada

Rentem les patates i les posem al microones en un plat amb una mica d’aigua, durant uns 10 minuts.

Quan estiguin llestes les pelem, les tallem a daus i les reservem.

Agafem la ceba, la tallem a trossets petits i la saltegem durant uns minuts en una paella amb un bon raig d’oli d’oliva.

Hi posem el bacallà esmicolat, que prèviament haurem tingut en remull per dessalar-lo bé, i ho cuinem durant 10 minuts més.

Afegim les patates i ho remenem, i amb l’ajuda d’una forquilla ho anem xafant.

A continuació hi tirem la nata líquida, ho salpebrem i ho cuinem durant 10 minuts fins obtenir un puré (nosaltres ho vam passar per la batedora per obtenir una textura més fina).

Per als pintxos

Posem sobre les torrades la brandada de bacallà, i hi ratllem una mica de pela de llimona.

Al damunt hi col·loquem un tall de figa i una tija en flor d’alfàbrega, i ho acabem amb unes gotes d’oli i una mica de flor de sal d’olives negres.

Bon profit, i bona cuina!

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Bacalao a la dorada (bacalhau à brás)

Torradetes caprese

Ciabatta caprese

34 pensaments sobre “Pintxos de brandada per a la Judith

  1. Anònim diu:

    ooooooooo, els meus nens de la bordeta em fan una súper tapa”!! ideal per acompanyar les nostres tapes!!!!! ;)))) (ho se, hem de trobar un dia ja!!!!) un milió de gràcies guapos meus, aniré a dormir ben tipa!!!!

    M'agrada

  2. Palmira diu:

    Això si que és un pintxo glamoròs i amb molt estil! Aquest mes de setembre, estem sempre de celebraciones, pel que sembla… Així costa menys el mes de setembre!
    Petonets,
    Palmira

    M'agrada

  3. Lídia diu:

    M’encanta aquesta tapeta, brandada i figues? ha de ser deliciós com a mínim!! ara ja sabeu que us toca, anar a fer unes caipirinhes per celebrar l’aniversari de la Juju, ja teniu l’excusa!

    petonets

    M'agrada

  4. Pilar diu:

    Hola guapa, qué tal fué el verano?. A ver si me engancho de noevo a la receta del 15, que estoy de un vago que no veas.
    Menuda tapa buena que has preparado a la cumpleañera. De lujo.
    Besazos

    M'agrada

  5. Paula diu:

    Segur que el Xavi està d’acord: al setembre han nascut grans persones!! ;DD I no ho dic per res en especial! Els de l’abril també estan força bé, però els del setembre més.
    M’agrada molt aquest pintxo. I el toc de les figues em sembla espectacular, bé com tot el que és made in bordeta.
    Petons guapos!!!

    M'agrada

  6. cullerotfestuc diu:

    mmmmmm brandada de bacallà amb figues!!! Quina bona combinació!!!
    Una tapa de luxe per la Judith!!! Segur que estarà encantada amb aquesta proposta! :)
    Petunets,
    Eva.

    M'agrada

  7. donibanek0 diu:

    Ooooooo jo ara vull ser la Judith per menjar-me aquesta delícia ..
    M’encanta com ho presenteu, amb aquesta decoració a més d’entrar pels ulls segur tenim un gust ben diferent i deliciós
    petons

    M'agrada

  8. Manel (el Pare) diu:

    Sandra,
    Sense gaires esperances m’agradaria confiar que aquest plat no agradi a la Judith… perquè a mi m’encanta, me’ls acabaria ràpidament,
    Sóc un boig de les figues i amb la brandada ha de lligar perfectament.
    A més, la presentació, és de luxe.
    Una abraçada

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.