Avui us portem el previ de “la Recepta del 15” de la mà de la mare de la Sandra, com ja és costum.
Ens va fer aquests espectaculars bunyols, molt i molt tendres i esponjosos, amb el dolç de la carbassa com a protagonista.
És fàcil que posant més o menys sucre adeqüeu al vostre gust la dolçor dels bunyols, la massa no se’n ressentirà i quedaran igual de bé.
Això sí, el toc de sucre final, normal o de llustre, és imprescindible!
Ingredients
– 500 g de carbassa
– 1 ou
– 100 g de farina
– 4 cullerades de sucre
– Canyella
– Gingebre
– Sal
– Oli
– Sucre llustre o normal per posar per sobre
Preparació
Posem la carbassa, pelada i tallada, en aigua bullent amb sal, i la hi deixem fins que sigui cuita.
L’escorrem bé i la passem a un bol on l’aixafarem amb una forquilla fins a tenir-ne una massa fina.
Batem l’ou i l’afegim a la carbassa, salem lleugerament i hi posem les espècies al gust i el sucre. Amassem bé fins que quedi tot completament incorporat.
Hi posem la farina i acabem d’amassar fins que estigui ben desfeta. Si creieu que la massa us queda encara massa enganxosa n’hi podeu posar una mica més.
Fregirem la pasta a cullerades, en una paella amb oli ben calent, fins que estiguin daurats.
Els deixarem sobre paper absorbent per escorre’n l’excés d’oli.
Quan els anem a servir els empolsarem bé amb sucre.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Ohhh m’encanten els bunyols de carbassa, son els meus preferits! no les he fet mai perque els feia una tieta meva que ja es molt major i no s’enrecorda de com es feien..
Gràcies per la recepta, doneu-li les gràcies a la mare de la Sandra.
Petonets
M'agradaM'agrada
Que rica tentación!!! Me chiflan los buñuelos y estos están divinos.
Besos mil.
M'agradaM'agrada
Mmm que bons!! un aperitiu genial per aquestes èpoques. Me l’apunto pel dia de la castanyada! petons
M'agradaM'agrada
Me encanta la propuesta. Nunca me lo hubiera imaginado pero supongo que tienen que estar buenísimos. Es curioso ver cómo por los ingredientes y la forma de hacer un plato ya sabes si te va a gustar o no. Estos seguro que los hago en casa. Un beso.
M'agradaM'agrada
Uhmmmm!!!! M’encanten els bunyols!!! I aquests amb la carbassa que deuen quedan humits de dins i melosos. Han d’estar de vici!!!
Petonets
M'agradaM'agrada
Quina proposta més bona ens ha preparat aquest mes també. La carbassa amb aquestes espècies i el toc dolç és perfecte!
Petonets,
Palmira
M'agradaM'agrada
Quina delícia! La mare de la Sandra és una cuinera excel·lent! M’hi ha agradat molt el toc de gingebre… amb la carbassa sembla que hagi de lligar-hi molt bé! Petons
M'agradaM'agrada
mare meva quina pinta!!! i jo amb l’últim troç de carabassa a la necera…crec que en tinc prou per preparar-los!! :)
M'agradaM'agrada
Algun cop he fet bunyols de carbassa, amb una recepta de València. Allà són típics per setmana santa i són boníssims!
M'agradaM'agrada
Me encanta, me encantan, me encantan!!!!! unos buñuelos muy otoñales, son un vicio!!!!! un beso
M'agradaM'agrada
Habéis elegido a la calabaza que es una estrella en mi cocina,como me gusta,Estos buñuelos los hago en una tarde de estas de llevia.Son una tentación.
Que ricoooossss!!!
M'agradaM'agrada
me gustan mucho los buñuelos y estos de calabaza tremendos de ricos
peto
M'agradaM'agrada
Gràcies per les vostres visites!!
Un bunyols molt bons, felicitats!!. Són tradicionals en algunes comarques de Valencianes:))
M'agradaM'agrada
Ja sé què faré ben aviat!, l’altre dia els vaig probar de poma i canyella i éren boníssims, aquests que presentes han de ser espectaculars!
M'agradaM'agrada
La meva mare en feia, són deliciososo
M'agradaM'agrada
Mmmmmmmmm!!! no n’he menjat mai de bunyols de carabassa, però fan una pinta…
petonets!
M'agradaM'agrada
Un dulce tradicional y maravilloso… Me encanta!
Bsitos
M'agradaM'agrada
Mmmm, que bons!!!! han quedat genials!
Bon diumenge, guapus!
M'agradaM'agrada
Remullats amb orxata són boníssims.
M'agradaM'agrada
Aquests bunyols sí que molen!!! què faríem sense les mares….
Jordi
M'agradaM'agrada
Quina bona pinta aquests bunyols i amb la carbassa com a protagonista!! Haurem d’aprofitar els fruits de tardor mentre duri…
M'agradaM'agrada
Moltes gràcies per les vostres visites!
els bunyols són una recepta de les comarques valencianes…
M'agradaM'agrada
A veure si puc portar una recepta aviat!
M'agradaM'agrada
Aquests els he fet però salats, estan molt bons, i ves per on no els he fet amb sucre! els probarem:)))
M'agradaM'agrada
els vaig fer l’altre dia i van quedar molt bons! :)
M'agradaM'agrada
Hola, Sandra,
Aquí havia deixat el comentari.
Veig que al final del blog heu posat un avatar de top receptes.
També he rebut un e-mail d’un noi que es diu Andreu on també em proposa si ho vull posar, em vull adherir, sabeu alguna cosa? en què consisteix? s’agrupen les les receptes?
Gràcies fins aviat. Bones Festes
M'agradaM'agrada